Hmmm…

Askarruttaako jokin? Löytäisitköhän vastauksen usein kysyttyjen kysymyksien joukosta? Jos jäät kaipaamaan vielä lisää tietoa, ota yhteyttä kuluttajapalveluumme.

Tuotteet

Risifrutti® -välipalat valmistetaan Ruotsissa, Orkla Foods Sverigen tehtaalla Örebrossa. Orkla Foods Sverige AB on Ruotsin suurin elintarvikealan yritys ja tunnettu osaamisestaan sekä korkealaatuisista tuotteistaan.

Elintarvikkeessa oleva parasta ennen -päivämäärä kertoo, kuinka kauan avaamaton tuote säilyy oikein säilytettynä moitteettomana ja säilyttää sille tyypilliset ominaisuutensa. Tuotteen valmistajana / maahantuojana takaamme avaamattoman tuotteen laadun parasta ennen- päivämäärään asti, mutta tuotetta voi vielä tämän päivämääränkin jälkeen käyttää niin kauan kuin se on aistinvaraisilta ominaisuuksiltaan kelvollinen. Tämä aika saattaa vaihdella suurestikin tuotteesta riippuen. Tuotetta on aina hyvä haistaa ja maistaa ennen käyttöä ja heittää pois, mikäli se vaikuttaa epäilyttävältä.

Pikari lajitellaan muovinkeräykseen ja kansi metallinkeräykseen.

Ainesosat

Pääsääntönä on, että kaikki tuotteen valmistuksessa käytetyt ainesosat ilmoitetaan painon mukaan alenevassa järjestyksessä.

Kyllä, Risifrutti®- ja Mannafrutti®-tuotteet valmistetaan pastöroidusta maidosta ja kermasta.

Risifrutti®-tuotteet ja muut Orkla Foodsin tuotteet eivät sisällä geenimuunneltuja raaka-aineita (GMO). Tähän on sitouduttu sekä kaikessa elintarviketuotannossa että raaka-aineiden hankinnassa kaikilla tehtaillamme.

Kyllä. Risifrutti®- ja Mannafrutti®-tuotteet sisältävät aitoja marjoja, hedelmiä tai/ja täysmarjamehua, joista hillo valmistetaan. Jokaisen tuotteen ainesosaluettelosta löydät marjojen ja hedelmien määrät.